Publicat de: Jeffreys | martie 24, 2009

POVESTEA NEROMANŢATĂ A LUI JEFFREY -partea a 4-a-

şi am început producerea de pufuleţi condimentaţi. Se numeau Taz-mania, după un personaj de desene animate. Şi am început prin angajarea de fete şi femei tinere, în total zece, care să muncească pentru prosperitatea noastră viitoare. Pe lângă deosebite calităţi vocale şi instrumentale( adică picioare lungi şi sâni voluptoşi), trebuiau să fie plăcute ochiului şi neclevetitoare ( când o femeie nu vorbeşte, să n-o întrerupi pentru nimic în lume). Şefa de echipă era Maricica, o tipă blondă oxigenată pe la 45 de ani dar care arăta încă super bine( un mare atuu pentru ea deoarece ştii cine mai fluieră după femeia trecută de 40 de ani? Kukta! Şi uneori trenul!). Era unsă cu toate alifiile( şi la propriu) şi care s-a dovedit a fi şi amanta de ocazie a unuia dintre asociaţi, dar care pentru o viaţă mai uşoară şi înbelşugată, era în stare să condimenteze pufuletul  oricui.

Dimineaţa le aduceam fetelor flori iar ele aduceau micul dejun. Şi începeam programul cu 5 minute de gimnastică de înviorare, urmate de zece minute de bârfe, ca între noi, femeile. Abia după aia treceam la pufulit-viteză. Mie întotdeauna mi-a plăcut sportul şi în special sporturile extreme, pentru că, în timp ce le practici, ai ocazia să cunoşti o mulţime de oameni interesanţi: medici de urgenţă, asistente medicale, brancardieri şi o mulţime de oameni drăguţi care se oferă să cheme salvarea de pe telefonul lor. 

Pe una dintre fete o simpatizam în mod deosebit, dar era o dragoste platonică. Adică aveam cu cine, aveam unde, aveam cu ce dar DE CE? Era frumuşică şi creaţă şi ochelaristă şi avea sâni mari. De fapt avea un sân mai mare decât celălalt. A şi participat odată la un concurs de maieuri ude şi a luat locurile 1 şi 3.( am citit într-o revistă că savanţii japonezi au creat un cip care se implantează în sânul femeilor şi cu ajutorul căreia se pot asculta mp3-uri.  Era imperios necesar deoarece femeile se plângeau că toţi bărbaţii se uită la sânii lor în loc să le asculte.)

Devenisem expert în mălai: ştiam cum arată un mălai uscat şi unul umed, care este cel din import, care se pretează la pufulit şi care e cel autohton, bun de mămăligutză şi bulz. Dar din păcate celălalt fel de mălai nu prea s-a arătat şi fericirea iute s-a stricat. În Românica produci, plasezi marfa pe piaţă, dar nu ştii când îţi recuperezi banii de la magazine. Iar minunile întârziau să apară.

Băieţii cu care m-am asociat mai aveau un biznis, o mică alimentară, de unde ne aprovizionam cu

de-ale gurii: rujuri, muzicuţe, băutură etc. (Pentru că principala problemă a românilor este că mănâncă neregulat şi se regulează nemâncaţi.)  Dar cum regula de bază în acest gen de afaceri este ca  să nu fii tu însuţi cel mai bun client al magazinului tău, ori noi n-am respectat acest principiu, şi această afacere a început să intre în declin.

Am încercat noi s-o resuscităm dar, într-un final glorios, la aproximativ opt luni de la lansare biznisul şi-a dat obştescul sfârşit. Fetele şi-au pierdut slujba, iar Maricica s-a orientat spre alţi pufuleţi, mai tineri, mai potenţi. O parte din averea pe care am făcut-o, am cheltuit-o la jocuri de noroc, o parte pe femei. Restul i-am tocat aiurea.

Apoi am încercat pentru o scurtă perioadă să deschidem o casă de amanet. Dar după ce am amanetat, la rândul nostru, tot ce-am avut, am hotărât că ar fi cazul să ne despărţim cât timp mai suntem prieteni şi încă nu ne dăm în cap.

 

Eu cred că sensul vieţii nu este cel corect. Muncim toată viaţa, ne străduim s-o ducem mai bine, iar la sfârşit, drept recompensă Murim! Ca un bonus pentru că te-ai zbătut atâta. Sensul vieţii ar trebui să fie exact opusul acesteia. Începi prin a învia; apoi stai într-o casă de bătrâni până devii destul de tânăr ca să te dea afară; eşti pensionar o vreme, până când eşti destul de tânăr ca să te apuci de muncă. În prima zi de muncă- petrecere şi primeşti un ceas de aur; munceşti, devii tot mai tânăr, te apuci de băut, fumat, femei; apoi devii student pentru câţiva ani, apoi liceean; te laşi încet încet de sex, de băut şi de fumat; devii din ce în ce mai tânăr şi te joci mult, iar părinţii te întreţin; termini cu şcoala, mergi la grădiniţă, apoi nici acolo; uiţi să vorbeşti, apoi să mergi, iar ultimele nouă luni le petreci într-un loc cam umed şi strâmt dar călduţ şi totul se termină cu un mare orgasm! Asta e !

                                                    Sfârşitul părţii a 4-a

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: